15.2.05

AquaFarm tilattu

Eilen illalla sitten tein sen. Tilasin AquaFarmin. Yhden nyt aluksi, katsotaan miten sen kanssa alkaa sujumaan.

Torstaina pitäisi hakea hieman valotehoa lisää. Ei, vielä en tilannut suurpainenatrium-lamppua, mutta valotehoa pitäisi tulla n.50% lisää nykyisestä. Jos vaikka sillä pärjäisi näin alkuun.

Aero14 ja SPNA lamppu ovat kyllä vielä suunnitelmissa...

Täytyy tässä muuten kehaista Viherpeukku.com:ia. Tein eilen tilauksen siinä klo 18 aikoihin, ja tänään soittivat n.klo 10 liikkeestä varmistaakseni tilauksen, ja kertoakseen, että tilaamaani kokoisia kivivilla-kuutiota ei ole.
Muutin siis noiden osalta tilausta, ja samalla lisäsin tilaukseen unohtamani juurrutushormonin.

OK, tuollainen toiminta ei ehkä ole hirveän harvinaista, mutta emaililla tulleessa tilausvahvistuksessa oli pieni virhe, joka oikaistiin nopeasti, ja korvaukseksi lätkäistiin kohtuullinen alennus!

Haluaako joku arvata mikä firma saa tulevan SPNA-lampun tilauksen? Puhumattakaan lopuista tilaamistani vesiviljely-välineistä ja -laitteista?

Loppukevennyksenä mainittakoon, että soitto Viherpeukusta tuli kun olimme tekemässä konekielistä siirtotiedostoa kahden järjestelmän välillä. Ko. tiedostossa on +100 merkkiä, ja jokaisen kentän on oltava täsmälleen oikeassa kohdasa. Rivit eivät siis ole yhtä putkea, vaan siellä on välilyöntejä ja nollia kenttien välissä reippaasti.

Soitto tuli siis kun olimme juuri testaamassa meni juuri tehdyt muutokset oikeisiin kohtiin. Naurun remakka oli aikamoinen kun kysäisin, että "Unohdin muuten tilata juurrutushormonia. Saako sen lisättyä tilaukseen?"...

Hetki meni uskottelemiseen, että en ole siirtynyt chileistä stereoideihin... No, onneksi työkaverit ovat jo oppineet, että allekirjoittaneella ei ihan kaikki palikat ole korvien välissä samoilla paikoilla kuin tavallisilla ihmisillä ;-)

Ei kommentteja: