22.5.04

Matkailu avartaa

Tuli eilen piipahdettua Tallinnassa. Ihan pelkkä viinanhaku-reissu ei ollut kyseessä, vaan kyseessä oli äitienpäivä lahja. Vein nimittäin äitini Paradise-kauneushoitolaan kasvo- ja jalkahoitoihin.

Kovasti oli äitini tyytyväinen hoitoihin. Hintakin oli kohdallaan, summaa en mainitse, jos vaikka äitini sattuisi tänne piipahtamaan :-)

Muutenkin matka oli antoisa, mukana oli lapsuudenystäväni poikaystävänsä kanssa, ja hauskaa oli. Viinanosto jäi lähinnä loppuhetken sivujuonteeksi. Tai lähinnä oluen osto siis. Väkeviä oli ainakin minulla kaapissa vielä edelliseltä reissulta, eli sitä ei viitsinyt hirveästi raahata mukanaan.

Laivalla oli uutuutena laatikkoviinat. 2l laatikoita oli niin giniä, vodkaa, konjakkia kuin whiskyäkin. Jostain syystä jätin McCartong whiskin hyllyyn, vaikka whiskyn ystävä olenkin...

Matkan yksityiskohdista mainittakoon antiikkiliike, josta löytyi mm. Hitlerin kuvia ja patsaita, natsi olkavarsinauhoja, sekä kosmonauttien kypärä. Myös vessat antoivat elämyksiä.

Coffer kahvilan naisten vessassa oli tälläinen opastus:


Scotland yard pubin vessassa taasen pytty oli mielenkiintoinen...


Myös pisuaarissa oli mielenkiintoinen yksityöskohta. Nahkainen pää/käsituki väsyneelle pissaajalle! Siitä ei ikävä kyllä tullut otettua kuvaa :-)

Tallinnaa suosittelen Day Break lomakohteeksi lämpimästi.

Ei kommentteja: