6.5.04

Miksi Rosa vetää pilveä?

Kuten varmaan jokainen tietää, niin kansakunnan ykkös-roiskeläppä Rosa Meriläinen on myöntänyt polttaneensa pilveä.

Mitenkään puuttumatta siihen, että kansanedustaja myöntää medialle rikkoneensa lakia, herätti kansanedustaja Meriläisen lausunnossa minun mielenkiintoni se seikka, että Meriläinen sanoo, ettei pidä marihuonan aiheuttamasta olotilasta!

Miksi hän sitten poltti sitä, mikäli ei pidä siitä?

Oliko lausunto vain yritys kerätä media-julkisuutta? Eli onko väite pilvenpoltosta vain valhetta? Vai pitääkö Meriläinen sittenkin pilven polttamisesta?

Vai onko niin, että Meriläinen poltti pilveä, koska kaveripiiri painosti? Meriläisen mukaanhan pilven poltto tapahtui juhlissa... Aika monihan aloittaa esim. tupakoinnin, jotta ei vaikuttaisi nössöltä... Onhan kansanedustajakin vain ihminen, joka kaipaa muiden hyväksyntää. Ja jos kaverien tykkääminen on pilven poltosta kiinni, niin kai sitä pari jointtia voi polttaa vaikka hampaat irvessä.

Tai yrittääkö Meriläinen saada pilvellä ja pyörtyilyllään samanlaista julkisuutta kuin se hieman rumenpi miespuolinen kansanedustaja, joka viime keväänä pilleripäissään ammuskeli kotonaan ja makasi jokusen viikon koomassa. Eräänlainen kevyen sarjan T. Halme siis...

Vai onko Meriläinen vain samanlainen idiootti kuin se joku Jussi, ei tämä miljonääri, vaan se lehtimoguli, joka videoi kokaiinin käyttöään...

1 kommentti:

Santeri Kyröhonka kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.