2.8.05

Ykä loiventaa kantaansa

Aiemmin George W. Bush oli tiukasti kreationismistä, eli raamatun opin mukaisesta maailman luomisesta. Jumala loi maailman seitsemässä päivässä. Piste.

Nyt Ykä on taipunut ns. älykään suunnittelun mallin kannattajaksi, ja hän haluaisikin, että sitä alettaisiin opettaa kouluissa evoluutioteorian rinnalla.

Älykäs suunnitelma on teoria, jonka mukaan luonto on niin monimutkainen, että sen kehittymistä ohjailemassa on täytynyt olla niin kutsuttu älykäs suunnittelija, eli toisin sanoen Jumala.

Kyseessä on siis hieman siivottu, ja paremmin pakattu raamatun kirjaimellinen tulkinta...

Mielestäni jokainen saa uskoa vaikka kuinka kirjaimelliseti valitsemiinsa uskonnollisiin teksteihin, mutta kyllä Ykä Kävelijä Puska voisi sitten noudattaa niitä muitakin. Aloittaa voisi vaikka käskyistä 5, 8,9 ja 10.

Eikö teloitus-päätökset Teksasin kuvernöörinä sotineet vitosta vastaan? Jumalahan yksin saa päättää ihmisten elämästä ja kuolemasta. Ei Teksasin kuvernööri...

Ja kyllä se Saddamikin kuuluu mielestäni lähimmäisiin, joista ei väärä tosistusta saisi antaa (8. käsky). Viittaan tässä valheisiin joukkotuhoaseista... (Vaikka Saddam hyvinkin paha henkilö sattuu olemaan...)

Ja 9 ja 10 menee yhteen USA:n hingussa hallita maailman luonnonrikkauksia. Onhan USA aloitellut sotia esim. turvatakseen banaanien saantinsa. Ja Persianlahden sodathan on käyty lähinnä öljyn saannin turvaamiseksi. Mitä muuta kuin lähimmäisen omaisuuden tavoittelua...

Ei kommentteja: