24.2.05

Suihkussa sora-sangon kanssa

Joulu saapui tasan 10 kuukautta etuajassa. Kotona odotti tänään pakettikortti, ja eikun samantien postiin hakemaan AquaFarmia, ja muita tilpehöörejä (mm. 50l hydrosoraa...)

Kuten olin arvellutkin, ei paketti ollut ihan pieni...


Onneksi olin älynnyt ottaa "kaljakärryn" mukaan, niin paketin kotiin saaminen ei ollut ihan mahdoton urakka...

Fiksi ihminen olisi tietysti odottanut viikonloppuun, ennen kuin olisi alkanut kasata järjestelmää. Toisaalta fiksu ihminen ei välttämättä kasvata Suomen talvessa chilejä...

Eli ei muuta kuin hommiin. Kokoaminen oli helppoa, mutta soran huuhtelu aiheutti hieman päänvaivaa... No siihenkin löytyi helppo ratkaisu, vaatteet pois ja suihkuun!

Arvaako muuten kukaan kaatuiko sora-saavi kertaakaan...

Kun sorat oli huudeltu, niin ei kuin lotraamaan ravinteiden ja phpDown jauheen kanssa. (Muistio itselle: Osta phpUp:pia!)

Koska yksikään chilin taimi ei vielä ole riittävän iso, eikä pistokkaissa vielä ole juuria, niin koe-kasveiksi päätyi basilikan ja tomaatin idut.


Katsotaan nyt miten noiden käy...

Ja tietysti piti tehdä pari uutta pistokasta, saapuihan samalla juurrutus-hormonia.

Ja nyt eikun odotetaan, että selviävätkö koe-kasvit hengissä ekasta ravinne-seoksesta, ja että chilien taimet kasvavat tarpeeksi, että saan niitä siirrettyä hydroon. Ja jos ne viihtyvät siellä, niin sitten tilaukseen lähtee toinen AquaFarm. Mahdollisesti jopa Aero14....

Ei kommentteja: