11.4.06

Ansaitsetko pätevän terveydenhoidon?

Suomessa on ns. ilmainen terveydenhoito. Eli maksamme vain pienen omavastuun julkisesta terveydehuollosta. Ilmaisuus on käytännössä harhaa, koska kaikki maksetaan verorahoilla. Eli jokaisesta palkastasi maksat julkisesta terveydenhuollosta. Jopa työttömyyspäivärahasta, ja pienimmistä eläkkeistä maksetaan verot.

Noilla rahoilla maksetaan palkat arjen supernaisille ja miehille. ihmisille, jotka vuosien koulutuksen jälkeen pitävät huolen, että sairaat hoidetaan.

Huolimatta siitä, että kutsumusammatin verukkeella heille maksetaan naurettavan pientä palkkaa, ja teetetään palkkaan nähden epäinhimillisen raskasta työtä, he venyvät säästöjen edessä, ja hoitavat työnsä.

Henkilökohtaiseti olen niin itsekäs, että haluan, että jos minä, tai lähimmäiseni, joudun sairaalaan, niin minua hoitaa henkilö, jota ei ole ajettu fyysisesti loppuun, ja jonka ei työvuorossaan tarvitse miettiä mistä vuokra-, tai asuntolainarahat tässäkin kuussa revitään.

Mitä sinä haluat? Jos olet kaltaiseni itsekäs ihminen, niin tee niinkuin jo yli 100 000 kaltaistani on tehnyt, ja allekirjoita asian korjaamiseen tähtäävä vetoomus. Sinä OLET ansainnut levänneen hoitajana sairastuessasi!

Ja jos suinkin mahdolista, tule kertomaan se sosiaali ja terveysministerille 20.4. klo 12 Eduskuntatalon portaille!

Ei kommentteja: