13.3.08

Kehäpäätelmiä

Monesti rikoksiin sortumista selitetään virikkeiden puutteella. "Tyhjäntoimittaminen" nähdään porttina rikoksiin, jännittävään elämään.

Mutta mitä on todellisuus? Karkauspäivänä Vantaan huipputurvallisesta vankilasta paennut virolaisvanki lähti, koska vankilassa oli niin tylsää (US 13.02.08)

Karkauspäivänä Vantaan huipputurvallisesta vankilasta paennut Martin Vaiksaar perustelee karkaamistaan: "Halusin vain, että jotain tapahtuisi. Että joku olisi edes lyönyt tai jotain. Vankilassa on tylsää. Miettikääpä sitä.

"Että joku olisi edes lyönyt". Se on siinä. Rikollisen tulevaisuus. Haave siitä, että joku edes(!!!!) lyö...

Miettikääpä sitä.

1 kommentti:

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske kirjoitti...

On odotettavissa että Suomessakin julkaistaan koraanifilmi nettiin julkaistavaksi

Tamperelainen ihmisoikeusaktivsti kulttuurivaikuttaja pilakuvataiteilija Seppo Lehto tarjosi jo mallia pedofiiliprofeetta Muhammedin piirtämisestä.

Kenties nyt on aika paljastaa koraanin pedofiilisuus ja terroristinen tausta, sekä kansanmurhiin yllyttäminen sekä vääräuskoisten huijaamisen siunaaminen myös suomalaisella koraanivideolla?


Indonesia varoittaa: Hollannin Koraani-filmi uhkaa rauhaa

Lähde: Uusi Suomi


Julkaistu: 14.3.2008 klo 9:26
EPA/ All Over Press
Geert Wilders

Hollannin oikeistopoliitikko Geert Wilders.

Hollannin oikeistopoliitikko Geert Wilders.
EPA/ All Over Press

Maailman suurin muslimimaa Indonesia on tänään varoittanut, että Koraani-kriittinen hollantilaispoliitikon filmi voi olla uhka rauhalle.

Hollantilainen Geert Wilders aikoo näyttää 15-minuuttisen elokuvansa myöhemmin tässä kuussa huolimatta kasvavista vastalauseista. Wilders haluaisi kieltää muslimien pyhän kirjan Koraanin.

Hollannin pääministeri Jan Peter Balkenende on sanonut, että sallimalla lyhytelokuvan Hollanti riskeeraa kansalaistensa ja yritystensä turvallisuuden.

Wilders ei juuri ole kertonut ennakkotietoja elokuvastaan. Viime viikolla hän sanoi olevansa pettynyt, ettei mikään tuotantoyhtiö halua esittää elokuvaa. Wilders aikoo näyttää filmin Hollannin parlamentin lehdistökeskuksessa ja laittaa sen internetiin.