26.3.03

Goat Weedissä on yksi nuppu! Järki käskee nyppimään sen pois, jotta kasvi vielä kasvaisi ja vahvistuisi... Olen kyllä ajatellut, että annan se puhjeta kukkaan, ja nyppäisen sen sitten pois. (Kunhan olen ottanut siitä kuvan).

USDA-Bacatumit (ne joista tiedän vain USDA numeron) ovat olleet ruukussaan lähinnä vaakatasossa, mutta ovat nyt pikku hiljaa alkaneet nostaa päätään. Eiköhän niistäkin vielä kunnon kasveja saada ;-)

Aurinko paahtaa ulkona siihen malliin, että tässä alkaa pikku hiljaa uskomaan, että kevät on tulossa. Sääli vain allergikkoja sekä astmaatikkoja tänä vuonna Helsingissä (ja myös tulevina)... Saa nähdä koska hiekat saadaan kerättyä budjetti-leikkauksien rampauttaman HKR:n toimesta... Ja tuskin Helsingin taloudellinen tilanne ihan lähivuosina paranee huomattavasti. Eli kaunis kiitos kaikille niille helsinkiläisille, jotka äänestitte ehdokasta, joka ei asu Helsingissä. Anneli Jäätteenmäki sentään muutti Helsinkiin, mutta Esim. Pertti Salovaara asuu edelleen Lempäälässä ja käy vain kääntymässä täällä työssä. Kumman etuja hän eduskunnassa ajaa?

Toisaalta oululaiset äänestivät pääkaupunkilaisen Matti Ahteen eduskuntaan....

Toni Halmettakin on lyöty lähes kaikissa medioissa, sekä ihmetelty miten hänenlaisensa voi päästä eduskuntaan. Myönnän, en itsekään kovin ilahtunut ole herra Halmeesta kansanedustajana. Tosin en myöskään iloitse Keskustan vaalivoittoa... Tätä tämä demokratia on. Enemmistön diktatuuria.

Mikäköhän tekee nyrkkeilijästä jotenkin huonomman kansanedustajan kuin esimerkiksi sairaanhoitajasta, poliisista, missistä, lakimiehestä tai iskelmälaulajasta?

Toni Halmeen puheista sen verran, että kaveri on show-mies jonka imagoon kuuluu ronskit puheet. Eduskunta kyllä hioo hänestä pahimmat ylilyönnit, uskokaa pois. Ja ajatelkaa millaisen hahmon hänestä saa Itsevaltiaisiin!

Irakin rintamalla jenkit ovat nyt alkaneet ihmettelemään kun irakilaiset eivät pelaakaan heidän suunnitelmiensa mukaan... Sotilaiden kuuluisi antautua siistissä järjestyksessä, ja siviilien levittää punaista mattoa... Hehän ovat vapauttajia, eivät valloittajia...

Vaikka jenkkiarmeija on teknisesti maailman ehkä ylivoimaisin, niin se on myös "Nindendo" armeija joka ei kestä tappioita. Persianlahden sota I:stä alkaen sotaa on markkinoitu steriilinä, lähes kirurgisen tarkkana tietokone-pelina/simulaationa. Ja nyt kun sotaa käydään mies miestä vastaan niin tuleekin tenkkapoo.

Vaikka asetekniikka on kehittynyt huimasti, niin edelleen sota on rumaa, raakaa ja likaista... Varsinkin kun vastassa on isänmaataan puolustava armeija.

Miksi muuten irakilaiset juhlisivat USA:n sotilaita. viime sodassa USA lupasi auttaa kapinallisia, jotka nousevat Saddamia vastaan. Sekin jäi lupauksien asteelle... Toivottavasti edes nyt pitävät lupauksensa, ja estävät Turkin tekemän kansanmurhan kurdien keskuudessa. Toisaalta BBC:n mukaan Pohjois Irakissa on jo nyt n.1500-2000 tukkilaista sotilasta "humanitäärisissä" tehtävissä, eli "ehkäisemässä pakolaistulvaa, sekä suojelemassa Turkin tiettyjä intressejä". Näinhän Turkki asian ilmaisi. Jokainen voi tykönään miettiä, mitä nuo "tietyt intressit" ovat.

Ei kommentteja: