19.3.03

Saa nähdä miten ensi yönä käy, alkaako sota heti Bushin asettaman aikarajan umpeuduttua, vai vasta hieman myöhemmin.... Jotenkin tuntuu hullulta, että jos vastustat sotaa sinun oletetaan hyväksyvän Saddamin hallinto ja teot. Itse vastustan sotaa ilman YK:n hyväksyntää, mutta toivoisin silti Saddamin kukistuvan. Mielestäni maanpako olisi jopa huono ratkaisu.

Toivottavasti vain sodasta tulee lyhyt, eikä siviiliuhreja tule paljon. Niiltä ei voine ikävä kyllä välttyä. Samoin toivon, että USA:n pilvenveikot eivät tapa tällä kertaa kovinkaan montaa oman puolen sotilasta. USA:n lentäjäthän lentävät amfetamiinin voimalla...

No, chilirintamalla C.Praetrissium sitten oikeasti iti! Toistaiseksi vain yksi, mutta toivottavasti saan yhden tai kaksi lisää. Toivoisin saavani yhden kotiin, yhden töihin, sekä yhden äitimuorin parvekkeelle.

Uusia siemeniä ei nyt uskalla laittaa itämään, koska virallinen laji laskenta on nyt 17 lajia! Jahka ne tuosta kasvavat, niin tilan puute tulee olemaan kohtalaisen iso ;-)

Toivotavasti sanonta "Sen niittää minkä kylvää" pitää paikkanssa ;-)

Ja enää 3 yötä chilimeettiin! Sunnuntaina pitäisi sitten olla uusia kuvia nettiin laitettavaksi asti. Alkaa kyllä sielläkin tulla tilan puutetta pikku hiljaa... Nytkin tavarat ovat kahdella palvelimella + reseptit kolmannella...

Ei kommentteja: