16.3.03

Resepti osio on nyt siirretty Internet Chiliresepti Tietokantaan (ICRTK). Valikoidut Chilipäät ylläpitävät tietokantaa allekirjoittaneen lisäksi.

Tampereen Chili tapaamisessa 22.3.03 varmaan saadaan viimeistään lisää reseptejä ja ylläpitäjiä.

Vaalisirkuskin lähenee loppuaan taustalla kuuntelen vaalivalvojaisia, ja alkaa näyttää siltä, että voimme Suomessakin saada äänten uudelleenlaskennan. Suomessa tosin eniten ääniä saanet julistetaan voittajiksi, toisin kuin maailman johtavassa diktatuurissa USA:ssa ;-)

Ilmaisia julisteita, joissa toivotaan rauhaa sodan sijasta voi ladata ja tulostaa täältä.

Vietin tänään iltapäivän Hernesaaren tienoilla kameran kanssa. Valitut näytteet löytyvät valokuva osiosta. Minulla oli jalusta mukana, ja teinkin yhden panoraamakuvan Helsingistä mereltä käsin.

Civilization III:n lisälevy Play The World ilmestyi vihdoin. Perjantai ja lauantai menikin aika paljolti sitä tahkoessa. Monin peliä en vielä ole päässyt testaamaan, mutta peli löysi kyllä muutamia pelejä joihin olisi voinut liittyä. Taidan kuitenkin odotella että pääsen pelaamaan tuttuja kavereita vastaan. Pelin saat helposti tilattua SmartIT:sta .

Mukana on muuten suomalaisen Sami Majasen tekemä kartta Merilinja. Yksi iso parannus on myös se, että nyt voi helposti niputtaa joukkoja ja siirtää niitä yhdessä. Esimerkiksi naapurisaarelle voi roudata kerralla suuren sotajoukon.

Suosittelen jokaiselle!

Ei kommentteja: