2.3.03

Sain sitten vihdoinkin itseäni niskasta kiinni, ja päivitettyä valokuva osiota. Jatkossa laitan kuvat omiin gallerioihinsa. Nyt viime vuonna otetut kuvat omassa kansiossaan, ja uudet (Talvipäivä Helsingissä) kuvat omassa galleriassaan.

Chilirantamallakin on tapahtunut! Almapaprikat ovat saamassa uuden kaverin, ja Habanero White Bulletteja on jo kolme! Samaten Aji Picante on saamassa kaveria, ja Rocoto Aji on itänyt myös. Jalapeno, Serrano ja Peruvian Purple ovat työntämässä nekin itua mullasta.

Tilan puute alkaa kohta käydä konkreettiseksi. Onneksi hyllyssä on vielä alakerta käyttämättä, en vain ole kerinnyt hakemaan lampulle (loisteputkivalaisin) johtoa ja putkea... No hyvällä tuurilla pääsen uuteen työhyoneeseeni viikon kuluttua, ja osa chileistä muuttaa sinne.

Olen myös saanut hieman kyselyja ja vihjailuja siitä, ovatko kaikki kasvit varmasti chiliä.... No eivät ole, mukana on basilikaa, minitomaattteja sekä ananaskirsikkaa. Hamppua ja muita luusereiden ja lällyjen rehuja ei ole kasvamassa, eikä tule! Elämä on parasta huumetta, ja chilit tulevat hyvänä kakkosena.

Ei kommentteja: