14.4.03

Ei sitten loma alkanutkaan perjantaina, vaan jouduin tänään vielä menemään hoitamaan muutaman päivityksen. No, äkkiähän se päivä meni, ja kuin korvauksena, en töistä tultua ole saanut yhteyttä työpaikalle pelaamaan, eli joudun olemaan ilman etäyhteyttä töihin koko loman. Voisiko lomaa ihanammin alkaa?!?!?!?!?

Totta puhuen en niin hirveästi kyllä edes yrittänyt saada sitä toimimaan.... Katsotaan nyt millaisia vieroitusoireita tulee.

Ja koska töitä ei voinut tehdä, aloin sitten pistämään valokuvagalleriaa kuntoon. Kuten Chiligalleriankin, tein uuden Valokuvagallerian Jalbum-ohjelmalla. Valokuvagalleria on nyt tehty niin, että minulla on kaksi kansiota Valokuvagallerioita varten. Yksi lähdekuvia varten, ja toinen valmiille gallerioille. Kun haluan luoda uuden gallerian, teen vain lähdehakemistoon uuden alihakemiston, kopioin kuvat sinne, ja päivitän galleriat.

Ja tietysti lopuksi painan Upload nappulaa tietysti :-)

Ihan vielä ei uusi Valokuvagalleria ole OnLine, koska siirto palvelimelle vie "hetken". Nyt ensimmäisellä kerralla päivittyy nimittäin kohtuullinen määrä tavaraa. Jatkossa SmartUpdate toiminnon pitäisi osata siirtää vain muuttuneet tiedot.

Chili rintamalla yritän nyppiä Goat Weedin nuppuja sitä mukaa kuin uusia kasvaa, puuhaa riittää joka päivälle. Goat Weed on nyt n. 16cm korkea, kapeimmillaan 18cm, ja leveimmiltään 23cm. Kaveria ei voi olla rakastamatta!

Tepinkin sitten iti, kolmesta siemenestä yksi, tähän asti toivottavasti.

Ei kommentteja: