30.9.05

12-14 vuotias ei ymmärrä mihin ryhtyy!

Mikä mättää Toijalassa? Tämän päivän (30.9.05) Iltalehden printti-versiossa 18 vuotias äiti kertoo miten alaikäisiin sekaantuminen on yleinen käytäntö Toijalassa. Kuulemma on ihan yleistä, että 12-14 vuotiaiden seurassa pyörii yli kaksikymppisiä miehiä! Sama äiti kyllä totesi, että nämä tytöt kyllä tiesivät mihin ryhtyivät!!!!

Ei, 12-14 ei tiedä mihin ryhtyy! Ei tiedä, oli sitten kyse koiran tai marsun hankinnasta! Etenkään 12-14 vuotias ei tiedä mihin ryhtyy kun alkaa "seurustelemaan" yli kaksikymppisen miehen kanssa.

Kyseinen äiti-ihminen esiintyi lehdessä nimellään ja kuvallaan, jossa oli myös hänen kaksi poikaansa. Toinen oli kaksi vuotias, ja toinen muistaakseni neljä kk. Heidän nimensäkin kerrottiin. Siinä on sitten namusedille kuvalla ja nimellä kaksi tulevaa uhria kerrottu! Ja kun malttaa odottaa n. 10 vuotta niin äitikin ymmärtää, että pojat tiesivät mihin ryhtyivät kun takapuoli on jyystetty verelle nuoreen mieltyneen namusedän toimesta! Toivon hartaasti, että kyseiset lapset otetaan huostaan, koska kyseinen henkilö ei ole sopiva vanhemmaksi!

Mutta onko lasten hyväksikäyttö siis tosiaan ollut yleinen tieto Toijalassa? No, olihan ensimmäisenä pidätetty kaveri "seurustellut" 14-vuotiaan kanssa tämän äidin tietäen. Äidin mieli oli sitten vaihtunut kun tytölle oli tehty abortti...

Minä syytän!

Minä syytän yli näitä vanhempia, jotka ovat antaneet lastensa seurustella näiden miesten kanssa!

Minä syytän Toijalan koulun opettajia, jotka ovat antaneet näiden miesten iskeä uhrinsa koulun käytäviltä!

Minä syytän kaikkia toijalalaisia, jotka ovat tienneet, näistä "seurustelu-suhteista"!

Te kaikki olette rikoskumppaneita. Te kaikki olette syyllisiä näiden lasten kärsimyksiin.

Opettajat, sukulaiset, naapurit. Te tiesitte. Te ette tehneet mitään. Te sallitte näiden lasten kärsiä. Te olette hirviöitä.

Ja te vanhemmat, jotka annatte/annoitte 12-14 vuotiaitten tyttöjen seurustella yli kaksikymppisten miesten kanssa, olette huonoja vanhempia ja rikoskumppaneita.

Mutta te olette pahempaa. Te olette pettäneet omaa lihaanne ja vertanne olevat lapsenne. Te olette hylänneet pienokaisenne, jotka luottivat teihin. Teidän olisi kuulunut suojella ja varjella lapsianne. Teidän olisi tullut opastaa heitä matkalla nuoruuteen ja aikuisuuteen. Teidän olisi kuulunut rakastaa heitä.

Mutta te hylkäsitte heidät. Te petitte heidät. Te olette jopa pahempia nuo nuo pedofiilit.

Ei kommentteja: