31.12.07

Onnellista uutta vuotta ja lupauksia

Niin on sitten taas yksi vierähtänyt. Aika toivottaa toisillemme onnellista uutta vuotta ja tehdä lupauksia.

Oman lupaukseni tein jo ennen joulua. Tai löin siihen jos nyt en sinettiä niin ainakin allekirjoituksen. Lopetan nimittäin vuonna 2008 maanantait.

Ensi vuonna maanantai on päivä, jolloin oravanpyörässä pyörimisen sijaan haen elämänlaatua. Näin alkuun aloitan pyrkimällä saamaan ainakin yhden onnistuneen ja hyvän kuvan viikossa.

Eli kuten Arno Rafael Minkkinen kesällä totesi, laittakaa kalenteriinne aika tapaamiselle "Bobin" kanssa. Koska olemme aikataulujemme orjia, niin tuolloin meillä olisi oikeutus kuvaamiselle. Otin sitten saman tien yhden päivän viikosta tälle.

Aion myös uudelleen saada chilien kasvatuksen vauhtiin. Useita lajeja on itämässä, muutama itänytkin jo, ja uusia siemeniäkin on tilattu.

En ole varma saanko yhden haaveeni vielä ensi vuonna alulle, mutta ainakin yritän saada edes aihion bonsai-chilille kasvatettua. Eli paksuvartisen ja -juurisen chilin, josta sitten kasvatetaan bonsai. Tiedän, kuulostaa omituiselta, mutta tarkemmin ajatellen se ei ole sitä. Uskokaa pois.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moro Santtu. Ei kai chilien kasvattaninen mitään omituista ole, sehän on yhtä tavallista kuin... no, nyt ei tule mieleen mutta kuitenkin :) Hyvää alkanutta vuotta Sinulle! -Kari Leino