27.2.03

Jaahas, kun kerrankin olisi saanut unta ajoissa, niin pitää bussin syttyä palamaan ikkuna alla! On se sentään tuossa Sturenkadun toisella puolella, mutta kun ikkunan alla on poliiisin mustamaija, ja kadun toisella puolella palomestarin auto, vilkut päällä, niin valoshow oli melkoinen. Puhumattakaan äänestä kun tulivat...

Ei ole mukavin herääminen juuri kun olet nukahtanut! Sydän käväisi kyllä kurkussa.

No sireenit ei olleet kauaa päällä, juuri sen verran, että naapurusto heräsi. Poliisi sammutti vilkkunsakin nopeahkosti, mutta palomestari (vai onko se päällikkö) piti vilkkujaan kyllä aika kauan päällä.

No ilmeisesti ei ihan helppo tapaus palomiehillekään, koska ovat nyt konttailleet taskulamppujen kanssa bussin ympärillä pari kymmentä minuuttia, ja yhä tupsahtelee savua. No, eiköhän kaverit saa yhtä bussia sammumaan, eli voinen mennä takaisin punkkaan.

Ja vaikka purnasinkin mm. palopäällikön/mestarin vilkuista, niin miellyttävämpi vaihtoehto se on kuin ilmiliekeissä roihuava bussi ikkunan alla... Eli Helsingin päättäjille: Poliisit, palomiehet ja sairaanhoitajat varmistavat, että me muut voimme nukkua yömme rauhassa! Muistakaa se, kun mietitte säästökohteita. Ainoa järkevä muutos heidän budjeteissaan on lisäys. Ja lääkärit, eikö heidänkin kuuluisi saada edes prosenteissa samat korotukset kuin tekin saitte?

Ei kommentteja: