15.10.03

Alkaa tässä jännitys tiivistyä, ei enää kauaa kun maailma sellaisena kuin me sen muistamme mullistuu lopullisesti! n. 20 min kuluttua kuulemme viimeiset luotettavat uutiset. Sen jälkeen ei enää mihinkään voi luottaa, auttavat puhelimet ruuhkautuvat, kun toivonsa menettäneet ihmiset soittavat niihin...

Ai mistäkö on kyse? No tietysti Arvi Lindin eläkkeelle jäämisestä!

Koko päivän on joka tuutista kerrottu mitä tapahtuu kun Arvi jää eläkkeelle. Ja sitä ennen on säännöllisesti kerrottu lehdissä, että Arvi Lind jää eläkkeelle!

Älkää käsittäkö väärin, pidän Arvi Lindistä uutisankkurina, ja varmasti on loistava ihminen. Ei siinä mitään. Mutta tuskin olen ainoa, joka on ollut havaitsevinaan Arvin haastatteluissa rivien välistä viestin:"Hankkikaa hyvät ihmiset elämä! Olen vain yksi mies! Yksi uutisankkuri! Maailma ei tähän lopu!"

Tai otetaan suora lainaus Arvilta "Muistelen hyvällä työtä YLEssä ja työkavereita, mutta en ikävöi takaisin."

Liki 4 vuosikymmentä julkisuudessa, suomalaisten olohuoneissa. Kunnioitettava saavutus. Mutta ei ihme jos Arvi haluaa nyt hieman rauhaa, ja takaisin tavallisen yksityis-ihmisen asemansa!

Sitä paitsi, Suomessa jää useita ihmisiä eläkkeelle päivittäin. Suurin osa ilman mitään seremonioita, vaikka monet ovat tehneet Arviakin komeamman ja pidemmän uran.

Mutta joka tapauksessa, Hauskoja eläkepäiviä Arvi, sekä muut tänään eläkkeelle jääneet. Olette kaikki eläkkeenne ansainneet!

Ei kommentteja: