22.10.03

Kaveri soitti tänään ja pyysi oluselle. No, kaveri on myös chilipää, joten mukaan lähti pari hedelmää kodin "karkkipuista", Dedo de moca (c.baccatum), Goat weed (c.annuum) sekä Fresno (c.annuum).

Tapaamispaikassa tultiin tulokseen, että ollaan miehiä, ja juomana olkoon olut.

Maistiaiset alkovat miedoimmasta, eli Dedo de mocasta. Maku oli paprikamainen, maukas, jälkipolte oli mieto mutta havaittava. Loistava paprikan korvike esim. salaateissa myös maallikoille!

Fresno oli hieman ylikypsä, mutta maku erinomainen, itse en havainnut juuri poltetta, mutta kaveri kehui tasaisen miellyttäväksi. (Oli ollut kahden viikon chilittömällä dieetillä, pervo mikä pervo...)

Goat Weedin perattuani ja jaettuani satuin koskettamaan sormella kieltäni, ja totesin, että nyt tilataan lisää juotavaa. Kyyppärin ilmeet olivat hauskat kun aloitin tilaamisen "Onko sulla jugurttia?", no ei ollut, "Entä vaaleaa leipää?", tässä vaiheessa aloin jo pelätä ulosheittoa..., "Entä maitoa?", no olihan maitoa tarjolla, mutta sitä oli vaikeampi selittää, että halusin kaksi tuoppia maitoa....

No Goat Weed ei sitten ollut sinänsä hirveän vahvaa, mutta polte tuli hitaasti, kauhu kerkisi nousta ennen varsinaista poltetta. Kuinka pahaksi tämä polte nousee??? Ja kun polte oli noussut, niin se jatkui, jatkui, ja jatkui...

Maidon juonti toi noin 3 sekunnin helpotuksen, oluen juonti noin 1 sekunnin...

Ja sitten yhtäkkiä huomasi, että polte katosi. Minne se meni? Tahtoo lisää!

Ei kommentteja: