18.2.03

Siemenet ujostelevat vieläkin, ei idun itua.... Teinkin itselleni lupauksen olla laittamasta uusia siemeniä kotona itämään ennen myt itämässä olevat ovat itäneet. Kunhan pääsen uuteen työhuoneeseeni, vien sinne kyllä yhden minikasvihuoneen, ainakin aluksi. Siellä kun on itään aukeavat ikkunat, saavat luonnonvaloa paremmin kuin kotona. Töihin lähtee ainakin firman nimikko chili ;-)

Tänään oli Helsingissä upea auringonlasku, ja päätinkin alkaa kuljettamaan kameraani useammin mukanani. Hakaniemessä oli aivan loistava maisema Tokoin lahden yli. Punainen taivas, ja alla valaistut Finlandia- ja Ooppera-talo. Kumpa olisi ollut kamera ja jalusta mukana.

Muutenkin pitäisi alkaa opettelemaan käyttämään kameran asetuksia paremmin. Kamerani (Fuji S602) ainoa huono puoli kun on, että huonoissa kuvissa vika on yleensä ollut kuvaajassa...

Reseptejä en tänään jaksa sivulle laittaa, olen kyllä jo alkanut valikoida niitä. Reseptejä siis kyllä on, mutta ajattelin laittaa vain niitä joita on tullut kokeiltua, ja hyviksi havaittu.

Ei kommentteja: