21.5.03

Bookplussan mailissa ilmoitettiin, että kirja olisi noudettavissa "21.5. klo 17 jälkeen", olin paikalla Sanomatalon DataClubissa 16:50. Kirja ei ollut saapunut vielä! Piti oikeasti odottaa se n. 10min, että kirja oli kaupassa. Mutta aika tarkkaan klo 17.00 kannettiin kauppaan laatikko, josta kirjani kaivettiin minulle. Tarkka oli liikkeen ilmoittama toimitus aika ;-)

Aika moni firma olisi varmaan ilmoittanut kirjasta vasta aamulla, aikaisintaan jahka paketti olisi muuten keritty purkaa. Miinus puolena on tietty, että saas nähdä koska maltan alkaa nukkumaan :-)

Ensi vaikutelma kirjasta on kieltämättä:"Väritön!". Kaikki kuvat ovat mustavalkoisia, eikä edes kovin teräviä kuvia. Nimensä mukaisesti kirja on tietosanakirja. Kaikki aiheet on aakkosjärjesteyksessä. Reseptit on ripoteltu pitkin kirjaa ilmeisesti jonkinlaisessa maantieteellisessä järjestyksessä. (Afrikasta kertovan pätkän lopussa oli afrikkalais-peräisiä reseptejä, Amazonian alueen pätkän lopussa sen alueen reseptejä.)

Jos haluat keveän katsauksen chileihin, unohda tämä kirja! Jos taas haluat oikeasti lukea faktaa chileistä, kannattaa kirja hankkia. Bookplussan hinta oli €22.15,(ovh €23.30, DataClubin jäsenenä sain 5% alennusta) ja koska hain kirjan liikkeestä, ei postikuluja tullut. Normaalisti postikulut ovat €6, nyt kesätarjouksena €4.50.

31.5. asti Bookplussalla on synttäri ale, 10% normaalihinnoista.

Ei kommentteja: