27.5.03

Otin sunnuntaina Vanhankaupunginlahdella kuvan, jossa oli sinivuokkoja. Kuva ei kyllä sitten enää monitorilla näyttänyt oikein miltään. Sain sitten päähäni tehdä siitä mustavalkoisen, mutta niin, että sinuvuokot olisivat edelleen sinisiä. Näin jo silmissäni miten upea kuvasta tulisi.

No, eihän se nyt niin hirveän helposti meinannut syntyä, mutta jahka pääsin oikealle polulle (kiitos psp-vinkit sivuston foorumin), alkoi Lyyti kirjoittamaan!

Eihän huonosta kuvasta ihan helpolla tehdä hyvännäköistä, joten lopputulos ei ollut ihan halutunlainen....

Ihan pienestä en kuitenkaan, aina, lannistu, joten eikun käymään läpi muita sunnuntain kuvia, ja löytyihän sieltä kuvia, joista sain haluamani näköisiä. Kuvat löytyvät Valokuvagalleriasta, galleria "Kuvamanipulaatiot". Siellä on myös "epäonnistunut" sinivuokkokuva. Tarkoituksena on jatkaa kuvankäsittelyn ihmeellistä, ja ah niin haastavaa, opiskelua, ja laittaa tähän galleriaan tuotoksiani.

Manipulaatiot on tehty Paint Shop Pro 7 ohjelmalla. Ohjelmasta on juuri tullut versio 8, hinta on DataClubissa ~€145. PSP:llä tekee ainakin harrastelija samat asiat kuin Photoshopilla, isoin ero on hinta, Photoshop maksaa ~€1000.

Ei kommentteja: